Tymián
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tymián

Davídkovo koření

Tymián je dobrý na skopové a vepřové pečeně, do paštik, k houbám, do zeleninových polévek, do bramborových pokrmů, do tvarohů a ke zvěřině.


Špetka tymiánu patří k pečené rybě, do omelet, do sýrových pokrmů, drůbežích ragú, k játrům a do telecího. Oživuje všechny bylinkové omáčky a polévky, šťávy k pečením a luštěninové polévky. Působí příznivě proti kašli, posiluje a uklidňuje nervy.

Tymián byl oblíbený již ve starém Egyptě, Řecku a Římě. Do zbytku Evropy jej přes Alpy přenesli benediktinští mniši.

Davídkovo koření

Skladování

Uchovávejte v teplotě do 25 °C a vlhkosti do 70 %.

Informace o výrobci

Král českého království koření. Davídkova hlava neustále srší nápady a díky jeho kuchařským zkušenostem, odvaze experimentovat a úchvatnému daru vnímat a kombinovat chutě dal život již 60 kořenícím směsím a stále přibývají další.

Koření od Davídka s.r.o., Přímá 28/6, Brno, 642 00

Skladem > 6 ks
50 Kč za šufánek - 0,7 dcl 50 Kč (bez DPH)
S DPH
Mohlo by vás také zajímat