Réva Rakvice
100% ovocný mošt s uchovaným obsahem vitamínů a minerálů. Bez přidaných konzervantů, sacharidů a barviv.
Poměrové složení: 90% šťáva z bio vinných hroznů Rulandské modré, 10% šťáva z bio černého bezu. Hroznové mošty - pro Tekuté ovoce jsou lisovány odrůdové vinné hrozny v bio kvalitě z vlastních vinic. Vinná réva a její pozitivní vliv na zdraví člověka netřeba představovat.
Informace o moštu
Výživové údaje na 100 ml
Energie:
318 kJ / 75 kcal
Sacharidy:
18,3 g z toho cukry 17,4 g
O vinařství Réva Rakvice
Vinařství, které sídlí v tradiční vinařské obci Rakvice, vznikla v roce 1995 a hospodaří na vinicích o rozloze 120 ha. Patří mezi přední výrobce ledových vín v České republice.
Vína vytvářejí s prvky jisté dynamičnosti a s neodmyslitelným moravským temperamentem. Jejich kvalita produkce v objemu kolem 700 000 láhví ročně je umožněn a používáním moderních technologií při obdělávání vinic v systému BIO a integrované produkce a také při vinifikaci.
V roce 2013 vybudovali moštárnu, kde zpracovávájí hrozny a ovoce z jižní Moravy, které dodávají na trh pod názvem „Tekuté ovoce“ jako 100% čisté ovocné mošty s uchovaným obsahem vitamínů a minerálů.